Ann E. Knudsen


Referat fra foredraget 16/3-2023.

Bliv provokeret, når hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen, en af Danmarks førende kapaciteter inden for forskellen på mænds og kvinders hjerner, tager hjernen med på arbejde og forklarer en gang for alle, hvordan vi får mænd og kvinder til at samarbejde, og hvilken indflydelse kønshormoner egentlig har på hjernens udvikling.

Fra naturens side er kvinder bedre til at restituere end mænd er. Det er heldigt, for de skal også holde til  mere i hverdagen end mænd skal.

Hør om andre tankevækkende forskelle på mænds og kvinders hjerner, der bl.a. forklarer hvorfor vi reagerer forskelligt på krise og modgang.

Hør om kønshormonernes indflydelse på hjernens udvikling. Hvad skal man tage hensyn til, når man skal motivere en mand? Få indblik i, hvad der sker i hjernen, hvis vi ikke har tid til at restituere. Kort sagt: Hvordan får vi mænd og kvinder til at samarbejde?

Igennem sin karriere har Ann skrevet flere bøger.  Måske kender du også Ann fra medierne, da hun har medvirket som ekspert i et hav af radio og Tv-programmer, bl.a. Deadline, Go’ Morgen Danmark, Apropos på P1 og TV2  Praxis.