- evt. via linket ovenover.

Onsdag den 19. og torsdag den 20. juni 2024 kl. 9.30

Bus fra Ansvej 98 (P-plads)

Pris medlemmer 2.450 kr.

Gæster 2.550 kr.

Eneværelse +600 kr.

 

Tilmelding og betaling på Nem Tilmeld senest onsdag den 20. februar

– via linket på hjemmesiden. Tilmelding er bindende. Max 54 pladser

 

Alt dette er inkluderet i prisen:


Dag 1:

Buskørsel

1 sandwich incl. 1 vand/øl på udrejsedagen

1 x overnatning på Hotel Alsik m/morgenmad

1 x 2-rettersmenu incl. 1 drikke på Hotel Alsik

1 x billet til Sønderborgrevyen

  

Dag 2:

Rundvisning ved Gram Slot

Sønderjysk kaffebord ved Gram Slot

 

Billetter til Sønderborgrevyen er bindende 

 

Der køres sydpå mod Sønderborg med ankomst til Hotel Alsik omkring middagstid, hvor vi får udleveret en sandwich. Vi får opbevaret vores bagage på hotellet og der er efterfølgende tid på egen hånd i Sønderborg til bl.a. at besøge Sønderborg Slot, gågaden eller havnepromenaden.

 

Til eftermiddag kan der tjekkes ind på vores værelser. Til aften får vi serveret en 2-retters middag inkl. 1 drikke øl/ vand/vin til maden i hotellets restaurant.

Efter maden kører vi det lille stykke vej til Sønderborg Teater, hvor vi kl. 20.00 ser Sønderborg Revyen. Efter revyen køres retur til hotellet.

 

Sønderborgrevyen

Sønderborg Sommer Revy glæder sig over at introducere det friske team, som vil sørge for en festlig stemning og sørge for masser af latter. Dette hold har en imponerende liste af priser og nomineringer bag sig, og i revyen for 2024 kan publikum forvente både velkendte ansigter og spændende nyt indhold.

 

Medvirkende: JESPER LUNDGAARD · TEIT SAMSØ · KASPER GATTRUP · SARA GADBORG · JEANNE BOEL · KAPELMESTER THOMAS PAKULA

 

Gram Slot.

Efter et fantastisk morgenbord kører vi mod Gram Slot. Her skal vi have en rundvisning på slottet og på den tilhørende avlsgård, Gramgård.

Undervejs fortæller de om stedets historie, om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot samt de igangværende projekter, der altid er på et stort gods. Efter rundvisning skal vi have sønderjysk kaffe og kagebord med hele 21 forskellige kager.