Thomas Evers Poulsen

"Jeg kan få kvinder til alt!”

 Foredrag v/ Thomas Evers Poulsen.

Onsdag den 27. sept. var der 208 Aktive Kvinder i Medborgerhuset, for at høre Thomas Evers Poulsens foredrag ” Jeg kan få kvinder til alt” på et dansegulv. 

Mister ”Vild med Dans”. Thomas Evers Poulsen har været involveret i alle 11 sæsoner af ”Vild med Dans”. Ni som danser, en som dommer og en enkelt som ekspert. Ti kvinder har han fået til det meste på stavrende stiletter. Med nogle forsigtige delmål så lykkes detlangsomt men sikkert,med at opbygge den rigtige selvtillid og ”Kampånd” hos sine, til at begynde med, noget skeptiske dansepartnere. Thomas forklarer også at det er meget vigtigt at kjolen både passer til personen og musikken. Frynser kan kompensere for knap så gode hofter. 

Kun to og et halvt år gammel begyndte Thomas at gå til dans. Det var en jævnaldrende pige på vejen som manglede en dansepartner, hendes forældre spurgte, om de måtte tage Thomas med til dans. Thomas blev helt bidt af at danse, partner skift fik ham ikke til at stoppe. I 1987 startede de rigtige turneringer. Thomas har også stor interesse for Grand Prix sange. At danse til Melodi Grand Prix og synge det var bare lige Thomas.Efter Søren og Kirsten havde vundet grandprixet. Fik Thomas sine forældre til at køre ham, hver gang Søren og Kirsten sang i Tivoli eller til byfester. Hver gang stod Thomas nede foran scenen og viftede med hånden ”Tag mig op, tag mig op” så kom han op og stod og sang et nummer med Kirsten i mikrofonen. Det gik så fint, at de aftalte, at Thomas bare skulle komme tilbage nogle timer senere, så han kunne komme op på scenen igen og synge.  

Thomas har også cyklet 125 km, som ambassadør for Julemærke fonden. Det er også blevet til en cykeltur fra Maribo til Paris på 1300 km. Thomas troede at det var en god slanketur. Men de holdt pause for hver 50 km for at spise. Som Thomas siger ” Jeg er god til at træne, men dårlig til at lukke munden”. Tv lægen Charlotte Bøving forsøgte at rette op på det med vægten, som Charlotte sagde ”Man kan ikke være så lasket, når man skal være et forbillede” super resultat, men holdt ikke længe. Som Thomas siger ”Det er okay ikke at være Perfekt”. 

Super aften, med et oplagt publikum. 

Ref. Maja