Foredrag Anders Bircow.

Min livshistorie - "Fra skravl til Succes"

Foredrag v/Anders Bircow

Onsdag den 11 oktober 2017, var 107 Aktive Damer samlet, for at høre Anders Bircows foredrag, min livshistorie ”Fra skravl til Succes”

Anders Bircow fortalte om sin barndom med astma og en far som ikke kunne acceptere sin søn, som han nu engang var.

Som 16 årig skulle han bestemme hvilken uddannelse han ville tage. For som hans forældre sagde ”Pigtråds musik er der ingen fremtid i” selv om han elskede det. Så han tog en Sparkasse uddannelse, fandt hurtig ud af, at det ikke var noget for ham. 3 år senere da han var færdig uddannet i Sparekassen, tog Anders orlov. I dag har han stadig orlov. Ved et tilfælde, talte han med en, som skulle på skuespillerskole. Han tænkte straks ”Det er da noget for mig”, fik oplyst at det var svært at blive optaget. Søgte ind og blev optaget og kom på hold med Søren Pilmark. Samtidig gik Thomas Eje også på skuespillerskolen. Det var her ”Linje 3” opstod, som er ”Verdens berømt i hele Danmark”. Tomas blev gift med Charlotte og fik 2 børn. Men pludselig en dag ville konen skilles, hun havde fundet en anden. Det var noget af et chok. Han reagerede ved at alle skulle høre om skilsmissen. Indtil mor sagde ”Det er ikke et spørgsmål om, hvordan man har det. Nej, det er hvordan man tager det” Kort sagt man har selv ansvar for sin egen lykke og succes.

Anders havde hørt at der blev søgt efter stemmer til tegnefilm, 4-5 aflagde stemmeprøve, som blev sendt til ”Disney” Senere kom en indkaldelse til ”anden lydprøve” Desværre var tiden røget ud af kalenderen. Så den dag på golfbanen, glemmer Anders aldrig. Mobilen ringer, ”Hvor bliver du af, nu er du 15 min forsinket til anden lydprøve”. I en fart blev alt pakket, bilen svinget ud på motorvejen. I fuld fart på motorvejen tænkte han ”De tager nok de andre først”. Da han ankom fik han oplyst ”Du er den eneste, de venter på” Mr. Blake som arbejdede sammen med World Disney fra USA og nogle instruktører fra Norge, Sverige og Finland. Det kan nok være, at det var en flov skuespiller som mødte op. Men Mr. Black var gennemsyret positiv og fik talt Anders ned på jorden igen, inden stemmeprøven. Som gik over alt forventning. Anders har siden lagt stemme til mange tegnefilm, specielt til Mickey Mouse.

Efter kaffepausen, underholdt Anders med sang og guitarspil. Vi fik også et nummer på ukulele.

Super hyggelig aften, med et oplagt publikum.

Ref. Maja